top of page
  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

Detta gäller vid camping runt banan


För att öka säkerheten och med hänsyn till de incidenter som inträffade förra året har vi beslutat tillsammans med Polis och Räddningstjänst att se över hur husvagnar och husbilar ställs upp, kontrollerad uppställning, alla husvagnar ska via registreringsskylt kunna kopplas till ägare. Alla campingfordon måste ställas upp med korrekt avstånd och med dragstång vänd mot öppen väg samt följa våra övriga säkerhetsregler. Uppställda campingfordon som vi anser inte uppfyller våra säkerhetskrav kommer att flyttas. Det kommer att finnas personal på plats som hjälper till med uppställning under helgerna från och med juni samt hela veckan före tävlingen. Vi kommer samtidigt införa en avgift för samtliga husvagnar och husbilar på 100:- Väl mött i Höljes för att tillsammans öka säkerheten på våra camping områden.

bottom of page