• Instagram Clean
  • Facebook Clean

BLI SAMARBETSPARTNER

”The magic weekend” gör verkligen skäl för namnet – 40 000 människor njuter av tävlingen, semestern och stämningen, på en och samma plats. Ta med dina kunder/medarbetare/leverantörer till en magisk helg där vi tar hand om er på allra bästa sätt, med full VIP-hospitality och en förväntad publik på nästan 50 000! Rallycross-VM i Höljes bjuder på något utöver det vanliga, såväl som för den inbitne motorsportsentusiasten som för en allmän publik. Med de största stjärnorna och bilar som accelererar 0-100 km/h på 1,9 sekunder garanterar vi en helg att minnas.

 

VIP-hospitality

Mellan heaten besöker ni depån och kan följa teamen och mekanikernas arbete på nära håll. I vårt mässområde äter och dricker ni gott gott, och efter tävlingen är ni varmt välkommen till startplattan där vi bjuder på dans och liveband.

 

Exponering

Vi erbjuder även möjligheten till reklam under tävlingen i form av TV-exponering, reklam i printmaterial, annonser och kreativa kampanjer m.m. Har du produkter ni vill visa upp kan vi hjälpa dig till bra exponering i vår fanzone – ett mässområde bland publiken och ett stenkast från banan.


För mer information och kontakt:
Morgan Östlund, (general manager), morgan@holjesrx.com
Tomas Paulsson, (fanzone), tomas@holjesrx.com

 

Rallycross-VM i värmländska Höljes är ett av världens absolut största och mest professionella rallycrossarrangemang. 2015 lockade tävlingen 38 800 besökare, 2016 förväntas publikrekord. Rallycrossen är världens snabbast växande motorsport och lockar många av de största världstjärnorna inom motorsport. Rallycross-VM har över 500 miljoner TV-tittare världen över och från och med i år bevakas VM i Höljes även av SVT.