top of page
  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

Nästan som en seger för Linus!


Helgen började inte bra för hemmahoppet Linus Östlund. Efter Q3 låg han på en 13:e plats efter en hel del strul. Så i Q4 fick inget gå snett. Med vetskap om detta lyckade Linus klämma till med en tredjetid och kom till semifinal. En final som han vann och fick även startspår 1 i finalen. Snabbe Ben-Philip Gundersen, som vann den andra semin stod bredvid Linus. Det var Ben-Philip som kom iväg snabbast i starten följd av Linus. Det blev mellan dessa två som kampen stod. – Jag trodde det skulle komma en lucka, men den kom aldrig. Ben Philip körde riktigt bra, så jag kom aldrig ikapp, säger Linus.

Men andraplatsen kändes som en seger. Det blev ett känslosamt möte med nära o kära efter målgång.

Nästa race för Linus blir i Riga 20-21 juli då RallyX Nordic kör den 4:e deltävlingen.

bottom of page