top of page
  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

Swecon - årets huvudsponsor!

Swecon fortsätter som huvudsponsor för Höljes Rallycross samtidigt går Volvo in som ny sponsor.

Swecon Anläggningsmaskiner AB fortsätter samarbetet med Höljes Rallycross och World Rallycross of Sweden som titelsponsor även 2019. Swecon gick in som sponsor redan 2017 och väljer nu att förnya avtalet med Höljes Rallycross som huvudsponsor.

Nu har dessutom Volvo visat intresse för Höljes och ansluter som sponsorpartner till Rallycrossen i Nord Värmland.

Swecon med alla sina maskiner är en mycket viktig pusselbit för oss i Höljes då det ständigt behöver göras markarbeten på området och en Rallycrossbanan som behöver underhållas. Att nu också få Volvo med oss också är såklart jättekul, två viktiga partners säger tävlingsgeneralen Morgan Östlund.

Swecon ser samarbetet med World RX of Sweden i Höljes som ett mycket bra sätt att nå ut till vår målgrupp. Som återförsäljare för Volvo anläggningsmaskiner finns det dessutom en naturlig koppling till rallycrossen genom det behov som finns av våra maskiner för drift och byggnation under ett motorevent. Det är tredje året vi är på plats som partner i Höljes och vi ser återigen fram mot att träffa besökare, kunder och anställda i en miljö som vi alla trivs i, säger Fredrik Rigö chef för Swecons marknadskommunikation.

Volvo Lastvagnar är mycket glada för vårt samarbete kring Magic Weekend och Höljes Rallycross. Det är en fantastisk folkfest som utgör en mycket bra plattform för att träffa våra kunder och motorentusiaster, säger Christina Eriksson, ansvarig för marknadskommunikation på Volvo Lastvagnar Sverige.

VM deltävlingen i Höljes behåller namnet, “Swecon World Rallycross of Sweden”. Tävlingen i Höljes genomförs den 5-7 juli och är den sjätte deltävlingen i Rallycross VM som inleds i Abu Dabi 5-6 april

Mvh.

Maria Halvarsson, Press Officer

Höljes Rallycross AB

bottom of page