top of page
  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

5 nya år till Höljes!

Pressmeddelande

Finnskoga Motorklubb har tillsammans med Svenska Bilsportförbundet ingått ett 5-årigt avtal med promotorn IMG. Därmed har vi säkrat en svensk VM-deltävling i rallycross under de kommande åren. Det känns bra att avtalet är klart så vi kan gå vidare och arbeta långsiktigt säger Morgan Östlund. Magkänslan har varit att IMG vill ha med oss som arrangörer och vi har haft en bra dialog runt avtalet. Oron för alternativa arrangörer kan vi nu lägga åt sidan vilket känns skönt. Nu när vi har ett avtal kan vi sitta ner med promotorn och lista vad vi ska förbättra. Banan och publikfaciliteter är områden som vi kommer att arbeta med. Vi är glada att se rallycrossen växa och följa utvecklingen av elbilar. Redan den 14 december kan publiken förköpa sina biljetter till The Magic Weekend, den 5-7 juli 2019. Morgan Östlund, General Manager Maria Halvarsson, Presschef

bottom of page