top of page
  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

Blåkläder - vår nya partner!


Blåkläder satsar på Höljes Rallycross, dock inga nybörjare i Rallycross eftersom man sedan tidigare satsar på en av Sveriges bästa förare, Robin Larsson som är en av favoriterna i EM klassen Supercar. Vi gillar att förknippas med folk i fart och fläkt samt kombination med snabba bilar och skön stämning. Höljes passar oss perfekt säger Peter Mönhage, Sverige chef på Blåkläder. Som sponsor kommer Blåkläder finnas på plats och göra sin populära ”häng i brallan” där man kan prova företagets slitstarka hantverksbyxa samt köpa en specialdesignad Rallycross T-shirt. Vi kommer naturligtvis använda Blåkläders produkter på våra funktionärer och T-shirts som ska säljas i souvenirshopen säger Morgan Östlund från arrangören i Höljes. Jättekul att få in en klädespartner i projektet.

bottom of page